Polewy

0 produktów w tej kategorii

Wpadki zdarzają się nawet najlepszym cukiernikom i trudno im zaradzić. Mankamenty ciast wychodzą na jaw dopiero po ich upieczeniu, ale to wtedy nasze gotowe polewy przychodzą na ratunek. Mają zróżnicowane smaki, bajeczne i intensywne kolory oraz naturalne zapachy. Wystarczy je podgrzać i wylać na wypiek, aby wygładzić jego powierzchnię, maskując wszelkie nierówności, i ujednolicić barwę oraz strukturę ciasta.

Polewy to standardowe surowce cukiernicze, ale możesz je wykorzystać w zupełnie nieoczywisty sposób. Oblewając nimi sam wierzch tortu i pozwalając masie naturalnie spływać po jego bokach, stworzysz wypiek w stylu drip cake, który na ten moment jest symbolem nowoczesnego cukiernictwa.

Wyszukaj ponownie to co szukasz

Powrót do strony głównej

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password